Det er ikke alle danskere, som lige er ude at købe gulvvaskere. Er du en af dem, som leder efter sådan en maskine, så er det nok også fordi, at du gerne vil opgaven udført helt rigtigt.

For en god gulvvasker kan virkelig ændre på det resultat, som du får. Med godt maskineri bliver opgaven nogle gange lettere, men ofte kan det simpelthen også bare ende med at være meget pænere end før.

Hvis du læser videre, kan du se nogle af de spørgsmål, som du bør stille dig selv. Vil du gerne kigge i et varieret sortiment, så find den rigtige gulvvasker her.

Hvor stort et rum skal vaskes?

Dette spørgsmål er helt centralt til valget af gulvvasker. Ofte vælger vi nemlig disse maskiner, fordi vi ikke kunne vaske gulvet med mere simple redskaber i kraft af størrelsen.

Men skal du nu ad at vaske en stor hal, så gør det en forskel i forhold til mindre lokaler.

For det er ikke sikkert, at du vil gå hele den tid. Det kan påvirke dig, og kan nedsætte energiniveauet til resten af dagen. Måske skulle man her vælge en gulvvasker med sæde.

Er lokalet mindre end en hal, så er mulighederne selvfølgelig stadigvæk mange. Tænk her også over rummets udformning – hvor meget kommer du til at skulle hive en våd klud frem alligevel? ER nogle kanter eller hjørner helt umulige at vaske med maskinen?

Skal der være batteri eller ledning

I løbet af, at teknologier bliver mere og mere sofistikerede, så bliver dette spørgsmål mere og mere kendt.

Og det påvirker også verdenen af gulvvaskere. For det at køre på batteri kan ofte være lidt lettere – men hvor lang tid kan batteriet lige holde til? Er det helt store lokaler som vaskes, så skal man absolut sørge for, at man ikke behøver at lade midt i opgaven.

Men ledninger er heller ikke sådan lige til. For ledninger kræver jo stikkontakter, som de kan sættes i. Det vil sige, at det oftest kun giver mening at bruge en gulvvasker med ledning i et lokale, hvor der er rig adgang til disse stikkontakter.

Hvor meget må maskinen larme?

Der er mange faktorer, som påvirker, hvor meget en gulvvasker larmer, men det er i hvert fald værd at tænke over, hvad din grænse er her.

Først og fremmest bør du tænke på, hvor du er. Skal der vaskes gulve om dagen i et supermarked? Så er du nok ude efter noget, som er så lydløst som muligt. Er det i stedet på en fabrik, hvor maskiner også arbejde, så er lydniveauet nok allerede så højt i forvejen, at du ikke gør en forskel.

Tænk også på dig selv! Hvilket lydniveau kan du holde til? Det skal også være muligt at gøre sit arbejde behageligt. Hvis lyden bliver for kraftig, så kan det afbryde din koncentration eller giver problemer såsom hovedpine senere.

Netop derfor betyder lyden rigtigt meget, når du skal vælge dit maskineri.

Skriv en kommentar