Flagermus i sit logo

Flagermus i huset – Naturstyrelsen

Flagermus i huset

Flagermusene har valgt at bo i huset på grund af dets beliggenhed nær områder med rigelig føde og på grund af husets særlige muligheder som dagopholdssted.

Brunflagermus – Miljøstyrelsen

Brunflagermus

Brunflagermusens lange smalle vinger er et af kendetegnene ved arten. Med et vingefang på omkring 35-40 cm er den en af de største arter af flagermus i Danmark.

Bredøret flagermus – Miljøstyrelsen

Bredøret flagermus

Når bredøret flagermus søger føde, foregår det ofte i lav højde, ca. 4-5 meter oppe, og den jager som regel over vand, levende hegn og skovbryn. Flagermus …

På nattejagt med vilde flagermus – Aktuel Naturvidenskab

Flagermus: På nattejagt med vilde dyr – Aktuel Naturvidenskab

Flagermus er blandt de mest artsrige og talrige pattedyr på jorden. … Det fortæller os, at flagermusen leder efter sit byttedyr tæt på store træer.

Ved hjælp af mikrocomputere bliver vi nu klogere på flagermusenes adfærd, hvilket kan hjælpe os med at bevare disse vigtige arter for fremtiden.

flagermus – Den Store Danske – lex.dk

flagermus | lex.dk – Den Store Danske

Flagermus er en orden, som omfatter de eneste pattedyr, der har vinger og kan flyve aktivt. Inden for flere andre pattedyrordener findes arter med flyvehud; …

Flagermus er en orden, som omfatter de eneste pattedyr, der har vinger og kan flyve aktivt. Inden for flere andre pattedyrordener findes arter med flyvehud; de kan svæve fra træ til træ, men de kan ikke flyve aktivt. Et gammelt dansk navn for flagermus er “aftenbakke” (måske fra oldnordisk blaka ‘flagre’). Der kendes over 1.400 arter, hvilket betyder, at ca.

flagermus – Symbolleksikon – lex.dk

flagermus | lex.dk – Symbolleksikon

9. jul. 2012 — I de fleste kulturer og religioner tillægges flagermusen da også negativ symbolik. I Mosebøgernes lister nævnes den blandt de urene dyr. Den kan …

Flagermus, Umiddelbare associationer til dette dyr er, at det ligner en blanding af mus og fugl, at der er noget sært uhyggeligt ved dets tyste, radar-styrede natteflyven, at det minder om pletter på nethinden, om døden og om lydløse ufoer, der jager tæt på, men samtidig er i en anden verden. I de fleste kulturer og religioner tillægges flagermusen da også negativ symbolik.

Flagermusen – et mesterværk – Biologividen

Flagermusen – et mesterværk – Biologividen

Myten siger, at flagermusen er blind, men det passer ikke. Den kan sagtes se, og den bruger især sit syn, når den er på langfart.

Helt tæt på flagermus – Daugbjerg Kalkgruber

Bredøret flagermus er udbredt på Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn. Dens udbredelse er formentlig stabil. Arten synes at være mere hyppig inden for sit …

Flagermusene Flix og Flax er maskotterne for Daugbjerg Kalkgruber. Læs med her, hvor de fortæller lidt om deres artsfæller, som jo er en total fredet dyreart.

Bredøret flagermus – Novana – Aarhus Universitet

Bredøret flagermus

Keywords: flagermus i sit logo