Ideen synonym

Synonym for Ideer – Synonymbog.com

Synonym for Ideer

Synonymer for ideen · ideens, · ideer, · ideerne, · ideernes, · ideers, · idéfase, · idéforladte, · ideforladtes, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Ideer

Synonym for Ideen – Synonymbog.com

Synonym for Ideen

Synonymer for idé · begreb, · anelse, · billede, · forestilling, · tanke, · ideologi, · opfattelse, · tankeverden …

Beskrivelse og synonymer for ordet Ideen

Synonym for Idé – Synonymbog.com

Synonym for Idé

1. tanke eller indfald vedr. en mulig handlemåde, ofte opstået spontant. Se også ; 2. forestilling om hvad noget er, eller hvordan noget forholder sig. Synonymer …

Beskrivelse og synonymer for ordet Idé

ideen — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Vi fandt 74 løsningsforslag for ordet IDEEN som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til IDEEN.

IDEEN – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Denne synonymordbog er skabt ud fra ideen om at lave et livligt og uforudsigeligt opslagsværk. Det kan lyde skørt med en uforudsigelig ordbog, …

Ideen – Den visuelle synonymordbog – synonymet.dk

Læs mere om ideen bag denne synonymordbog her. Hvad er et synonym? Et synonym er et ord som betyder det samme eller næsten det samme som et andet ord. Alle …

Læs om ideen bag den visuelle synonymordbog. Den bedste måde at skabe sproglig variation. Det danske sprog har aldrig været sjovere.

Synonymer for IDEEN – Krydsord

Synonymordbog – Søg – Største ordbog på dansk – synonymet.dk

Liste over synonymer til det ord IDEEN og 23 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Den største synonymordbog på dansk. Indeholder flere millioner danske ord og ordpar. Ideelt til at skabe et mere aktivt sprog.

synonym — sproget.dk

Synonymer for IDEEN

synonym 1. synonym sb. , -et, -er, -erne (LINGVISTIK sproglig størrelse der … i betydningen ‘stjæle, hugge’ eller lignende, fx ideen er planket fra NN.

Liste over synonymer til det ord IDEEN og 23 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Keywords: ideen synonym