Sådan skaber du det bedste hjemmekontor

Flere og flere danskere vælger i dag enten at kombinere deres arbejdsdag med en eller anden form for hjemmearbejde eller helt igennem at arbejde hjemmefra. Det er egentlig ikke en helt ny tankegang, men der er ingen tvivl om, at coronakrisen – og behovet for at arbejde hjemmefra – især har sat flere på denne vej. 

 

Men hvordan skaber du så egentlig det bedste hjemmekontor? 


Et stort fokus på de praktiske omstændigheder 

Først og fremmest er det helt centralt, at du har styr på de helt grundlæggende omstændigheder på dit hjemmekontor. Har du f.eks. et godt skrivebord at arbejde ved? 

 

Køb hæve sænkeborde.

 

Hæve sænkeborde er blot et enkelt element – bevares et rent stort og centralt et – som du skal have styr på, inden du rigtig kan begynde at arbejde hjemmefra. Det handler i bund og grund om at forsikre, at man har styr på de rammer, man skal arbejde i, således man netop kan forsikre, at arbejdet opretholder en vis kvalitet. 

 

Har du helt styr på dit udstyr?  

Når du har fået godt styr på de fysiske rammer i dit hjemmekontor, kan du begynde at bekymre dig om, hvorvidt du egentlig har helt styr på det udstyr, som du har brug for, når du skal arbejde hjemmefra. 

 

Her kan der både være tale om god internetforbindelse, printere eller måske endda adgang til interne dokumenter. Det er centralt, at du også giver dig selv tid til at få styr på disse mange mindre opgaver, så arbejdet kan foregå uden problemer.