Skal jeg leje eller købe en kopimaskine til min virksomhed?

Mangler du en kopimaskine til din virksomhed, men er du usikker på, om du skal købe eller leje den? Leaser du en kopimaskine, så ejer du den ikke. I stedet lejer du den blot i en specifik periode. Det er lidt ligesom, hvis du lejer en bolig eller noget andet. Men hvad er fordelene ved at lease kopimaskiner?

Fordele ved at leje en kopimaskine

Der er flere fordele ved at leje en kopimaskine. Vælger du at leje en kopimaskine, er du ikke bundet til en bestemt enhed, der ender med at miste værdi over tid. Derudover har du ingen former for vedligeholdelsesomkostninger, hvilket er et plus.

Din virksomhed kan ydermere nemt opgradere kopimaskinen, hvis den bliver lejet. Så hvis du på et tidspunkt har brug for en anden kopimaskine, kan dette nemt og hurtigt klares. Hvis du er i tvivl i forhold til, hvad du skal vælge, er det en god idé at have disse fordele in mente.

Leje vs. køb af kopimaskine

Er det så bedst at leje eller købe en kopimaskine? Det kommer helt og aldeles an på dine præferencer. Mens nogle foretrækker det ene, foretrækker andre det andet. Så tænk dig godt og grundigt om, når det kommer til dine ønsker og behov.

Men hvis du kun skal bruge en kopimaskine i en specifik periode eller i kortere tid, så er det en fordel at leje i forhold til at købe. Herved er du ikke nødsaget til at bruge en stor sum penge på en kopimaskine, som du ikke skal bruge i særlig lang tid.