Vælg den rette container til dit gods

Når større mængder af gods skal fragtes, kan det som virksomhed være svært at vide hvor meget dette fylder, og hvordan det bedst muligt bliver transporteret. Hos Blue Water Shipping, er vi specialiseret i containere og fragt, hvoraf vi besidder en stor viden inden for området. Har du derfor noget gods, som skal fragtes i container, men er i tvivl om, hvilken størrelse og type, som du skal vælge, så er der råd at hente.

Globaliserede standardstørrelser

Der findes mange forskellige containere i forskellige mål. Dette er standardstørrelser og mål, som er udviklet på et globalt plan. Dette er gjort, for at sikre den mest effektive håndtering af containere, når store fragtskibe ankommer i havne. Ligeledes gør standardmålene, at containerne kan stables trygt og sikkert på skibene, så der vidt muligt undgås ulykker og væltede containere. 

Forskellige typer af containere

Vi tilbyder f.eks. containermodellerne ”Dry”, ”Open top” og ”Flat rack”. En Dry-container bruges til at transportere tørgods. Modellen fås i forskellige størrelser og mål og er en af de mest populære containere. Open-top-containeren er designet således, at toppen kan fjernes. Denne type container gør sig derfor yderst velegnet til gods, som ikke ville kunne presses ind i en almindelig containeråbning. Sidst har vi Flat-rack-containeren, som fås uden sider. Denne er god, når der skal transporteres meget langt gods, som f.eks. rør eller maskiner. Er du stadig i tvivl om, hvilken container du skal vælge, står vores eksperter altid klar til at give dig rådgivning i de enkelte tilfælde.